Start de chat
online

5 redenen waarom ​EPDM de meest innovatieve dakbedekking is

  • Kostenbesparing: Innovatieve producten moeten kostenbesparend zijn. Het werken met EPDM garandeert een snellere installatie en minder onderhoud dan klassieke dakmaterialen zoals roofing. Hierdoor helpt EPDM kosten te besparen tijdens het bouwproces.
  • Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid: Innovatieve producten moeten voldoen aan hoge milieustandaarden, zoals het gebruik van recycleerbare of hernieuwbare grondstoffen, verminderde uitstoot van schadelijke stoffen, energiezuinigheid, enz. Zowel (ver)bouwers als bouwprofessionals hechten steeds meer belang aan duurzaam bouwen en streven naar milieuvriendelijke oplossingen. EPDM is meest ecologische waterdichting voor platte daken en bovendien 100% recycleerbaar.
  • Compatibiliteit en integratie: Innovatieve producten moeten compatibel zijn met bestaande bouwmethoden en -systemen. Het product moet passen in bestaande bouwprocessen en naadloos kunnen samenwerken met andere componenten of technieken.
  • Betrouwbaarheid en garanties: (ver)Bouwers en bouwprofessionals willen verzekerd zijn van de betrouwbaarheid van een innovatief bouwproduct. Ze verwachten dat het product goed getest is en aan de vereiste kwaliteitsnormen voldoet. EPDM heeft een bewezen levensduur van meer dan 50 jaar en is dus een heel betrouwbare keuze voor een gegarandeerde langdurige waterdichting van een plat dak.
  • Begeleiding en ondersteuning: Goede begeleiding en ondersteuning van de fabrikant of leverancier zijn noodzakelijk om van een innovatief bouwproduct een succes te maken. Bij iedere bestelling wordt een montagefilm en -handleiding meegeleverd. Voor technische vragen of opleiding, kan men steeds terecht bij onze dakexperts.